Barnkläder

Mössa från VAI-KØ och en rabattkod

Samarbete med VAI-KØ

vai-ko

Beanie from VAI-KØ

Jisses så mycket snö vi har fått nu. Det började snöa igen igår och fortsatte ända till i morse. När vi tog de här bilderna blåste det iskallt och den ganska blöta snön yrde från alla håll kändes det som. Riktigt busväder. Snöhögarna som blivit när det har plogats är riktigt stora nu. Går vi förbi en en så dröjer det inte länge förrän dottern står längst upp på den 😀 Jag var nog likadan som barn, snöhögar lekte vi mycket i då.

I det här vädret behövs verkligen ordentliga vinterkläder. Som mössor till exempel. För om man fryser om huvudet så fryser man lätt om hela kroppen. Jag vill ju helst köpa allt som går ekologiskt, men jag tycker att det kan vara svårt att hitta ekologiska kläder. Jag brukar passa på att handla på loppisar när tillfälle ges. Nu under vinterhalvåret är det dock ganska skralt med öppna loppisar häromkring. Men, jag kan i alla fall tipsa er om snygga ekologiska mössor som man kan beställa på nätet…

Den fina blå mössan som dottern har på sig på de här bilderna är från finska VAI-KØ. Mössorna finns i flera färger. De tillverkas i Kokkola i Finland och är i 100% ekologisk mulesing-free merinoull, från får i Argentinska Patagonien.  De är GOTS- och bluesigncertifierade, vilket garanterar att garnet är etiskt och ekologiskt tillverkat. VAI-KØ skänker 2% av all försäljning till välgörenhet, och de har en samarbetsmössa där 5 Eur av mössans pris går till föreningen Protect our Winters, som kämpar mot klimatförändringar i hela världen. Så samtidigt som man köper en värmande och snygg mössa så gör man en god gärning för människa och miljö.

Genom att ange koden ALMIEL15 i kassan när ni handlar hos VAI-KØ får ni 15% rabatt på ert köp.

 

Familjeblogg

barnkläder

På toppen av snöhögen med snö som yr runt från alla håll. Men med dessa kläder höll hon sig varm ändå.

barnmössor

Blå är hennes favoritfärg. Det kanske märks 🙂

childrens beanies

 

Ta hand om dig!

Kati

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply