Barnkläder Clothes and style

Höstsortering av barnkläder

Innehåller annonslänkar

Going through my daughters clothes and making her closet ready for Autumn 🙂

Hösten är här och dags att gå igenom dotterns garderob. Jag brukar gå igenom både hennes och min inför varje ny säsong. Det jag gör är:

  • Rensa bort kläder som hon har växt ur och som hon inte kommer använda mer. Det som är i fint skick skänker jag till någon lämplig loppis, till exempel Röda Korsets loppis. Ibland har jag sålt vissa finare plagg via Tradera. Men man tjänar inte så mycket på det.
  • Rensa bort de allra somrigaste plaggen. Jag brukar lägga undan dem för att ta fram dem nästa sommar och se vad som fortfarande passar.
  • Gör en lista på vad som saknas inför kommande säsong. Det blir lättare på detta sätt än att spontanshoppa 😀

Sen är det bara att handla 🙂 På bilden längst upp är lite fynd som jag gjorde på Lindex häromdagen. Dottern älskar ju hästar, så en fin tröja med en bild på en häst var ju given. Ett par vinröda jättefina leggings med dragkedjor. Och ett gäng strumpor, både vanliga och strumphalvor 😀

Jag har vikt våra kläder enligt Kon Maries sätt att vika kläder på, stående istället för liggande. Blir mycket lättare att få överblick så här. Här ovan dotterns låda med tröjor och linnen.

 

Allt gott!

Kati

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply