Clothes and style Damkläder

När dottern får välja kläder till mamman: vol. 3

Innehåller adlinks

gul tröja next uk

A few months ago my daughter picked out an outfit for me to wear that day. You can see the result of that HERE. The second time she chose an outfit for me was in the middle of the winter.  She is 6 years by the way. And here is vol. 3 🙂

 

En dag i höstas frågade dottern om hon fick välja kläder till mig. Det fick hon så klart 🙂 I vintras komponerade hon ihop en ny outfit till mig. Och här är vol. 3 🙂 Hon valde allt, både kläder, skor och smycken. Och fixade min frisyr och valde och målade läppstift 🙂 Riktigt kul tycker vi båda 🙂 Tröjan är från Next och leggingsen från Vero Moda. 

När dottern får välja kläder till mamman: vol. 1

När dottern får välja kläder till mamman: vol. 2

Damkläder online

Det är riktigt enkelt och snabbt att beställa från Next i England. Varorna kommer redan efter ett par dagar, och man får dem ända hem till sin egen dörr. I början beställde jag mest bara barnkläder från Next, deras barnkläder är helt underbara, med massor av fina detaljer. Och kvaliteten är superb! Och frakten är gratis.

Jewellry

Örhängena har jag fått av en vän för många år sen och armbandet köpte jag inför dotterns dop, också för många år sen 😀 Halsbandet finns hos Dress like Marie.

Damleggings

Länk till Tröja Next // Leggings Vero Moda // Sneakers Stadium 

Leggings vero moda

Härligt att det äntligen har blivit vår! Snön har börjat smälta med väldig fart och vi har varma fina dagar. Igår blev jag så sugen på att börja påta i trädgården, så jag gav mig på min förstsådda i min nuvarande trädgård, en korallkornell 😀 Mer om det kommer möjligtvis en annan gång för det passar nog inte in i ett inlägg om kläder och stil 😀 

Vero Moda

 

All the best to you!

Kati

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply