Clothes and style Damkläder

Outfit från Dress like Marie, fri frakt och tävling

I samarbete med Dress like Marie

Dress like Marie

Dress, jeans leggings and necklace all from Dress like Marie 

 

Nu har jag ett riktigt bra erbjudande till er. Dress like Marie, som har funnits på Åland i många år, har nu öppnat en svensk webshop. Med koden HEJSVERIGE får ni fri frakt på era beställningar. Gäller till och med sista april 2018.

 

Dress like Marie drivs av Marie Backman-Thors och hennes döttrar Lisa och Emelie och finns på Åland. Företagets huvudtanke är att alla kvinnor ska få känna sig nöjda och stolta över sina kroppar oavsett kroppsform, ålder och storlek. Här finns fina kläder ibland även i storlekar upp till 4XL-5XL, vilket kan vara svårt att hitta i andra butiker ibland.

Alla har vi ju olika kroppsformer som ibland kan göra det svårt att finna vackra kläder som sitter bra och känns bekväma. Jag är mindre nedtill, ingen bak att tala om, och ganska smala ben. So far so good 😀 Men då har jag desto mer upptill. Och det ställer ibland till det när jag ska köpa kläder. När jag går upp i vikt fördelar sig kilona på överkroppen, inte mycket trillar ner till nedre halvan 😀 Många är de gånger som jag har letat efter överdelar så som tunikor och klänningar men har inte hittat tillräckligt stor storlek. Och när jag väl har hittat en storlek som passar så har plagget när jag fått på det sett ut mer som ett tält än en fin tunika eller klänning. Så butiker som Dress like Marie behövs verkligen, så att man har chans att hitta fina kläder även om man inte är trådsmal. Kika gärna in i deras nätbutik. Där finns snygga plagg till alla, oavsett storlek.

 

TÄVLING – Vinn snygga jeansleggings

Kläderna och halsbandet jag har på mig på dessa bilder är alla från Dress like Marie. Ni har nu möjlighet att vinna ett par liknande jeansleggings som de som jag har på mig. Genom att lämna en kommentar här är ni med och tävlar om ett par snygga jeansleggings. Kom ihåg att lämna en giltig e-postadress. Vinnaren meddelas per e-post när tävlingen är avslutad. Tävlingen avslutas 26 mars 2018.

Tunikan som jag har på mig är Dress like Maries egen design. Dress like Maries egna designs är baserade på Maries gedigna kunskap och erfarenhet av att styla kvinnor i alla åldrar och storlekar. Alla plagg i deras kollektion är av hög kvalitet och finns i storlekar från S (36/38) upp till 4XL (52/54).

Tunika

jeansleggings

Klänning // Jeansleggings // Halsband

Statement halsband

Damleggings

Plus age fashion

 

Ha en fin dag!

Kati

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Helena i Uppsala
    mars 24, 2018 at 5:14 e m

    Jag är en byxtjej, gillar inte kjol eller klänning över huvud taget. Men nu ser jag att man kan ha byxor under! Det måste jag prova!

Leave a Reply