Eko - tips och DIY

Ekologiska produkter

Annonslänk Jordklok

Ekologisk mascara från Avril HÄR.

God morgon 🙂 Hoppas allt är bra med dig. Vilken fin årstid vi är inne i nu, jag gillar verkligen hösten med den klara fina luften och alla vackra färger.

Det började bli skralt med bland annat smink här hemma, så jag gjorde en beställning från Jordklok igår. De har verkligen mycket att välja på, och det är ekologiska produkter. Tänkte visa hela min beställning här, med de produkter som jag beställde den är gången. Avrils mascara har jag använt förut, dock var det ett tag sen nu. Den senaste beställde jag från H&M, när jag ändå beställde kläder till dottern därifrån. Den var dock inte ekologisk, och jag vill helst hålla mig till ekologiska produkter så långt det går.

 

Ekologisk ögonbrynspenna från Benecos HÄR.

Ögonbrynspenna från Benecos har jag inte prövat förut.

 

Ekologiskt schampo från Sante HÄR.

Ekoloiskt balsam från Sante HÄR.

Santes produkter har jag använt förut och vet att de är bra.

 

Ekologisk ansiktscreme från Zoya goes pretty HÄR.

Märket Zoya goes pretty har jag aldrig hört talas om, men jag läste recensionerna om den här ansiktscremen och bestämde mig för att testa den.

 

Ansiktscreme från Weleda HÄR.

Detta är cremen som jag alltid återgår till. Jag provar andra cremer ibland, vissa funkar, andra inte. Weledas Calendula face cream vet jag passar för min känsliga hy.

 

Ekologisk handcreme från Weleda HÄR.

Weledas Skin food är jag inte säker på om jag har prövat förut. Dock har jag hört så mycket gott om den, så den är värd att testa. Mina änder blir alltid väldigt torra på vintern så en bra handkräm är ett måste. Vet att jag slarvar med det, men ska försöka komma ihåg att smörja dem ibland i alla fall 😀

 

Allt gott!

Kati

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply