almiel knits Handarbete Sticka Vantar

Sticka vantar

Annonslänk Adlibris

Så har handarbetssäsongen börjat. Det är lika varje höst. På sommaren har jag varken tid eller lust att sticka, men när hösten kommer smyger sig handarbetslusten på.

Jag har länge velat lära mig sticka vantar. Jag stickade ett par varma lovikkavantar i skolan, men då hade jag ju syslöjdsläraren som hjälpte när man inte visste hur man skulle göra.

Den här gången sökte jag hjälp på internet, var annars 😀 Jag hade mycket restgarner från andra stickprojekt, och ville använda dem. Jag började med ett gult garn som jag stickade en halsduk till dottern av.

Fortsatte sedan med ett garn där ränderna kommer av sig självt medan man stickar, detta garn stickade jag ett par benvärmare till dottern med, för nåt år sen. Jag hade tänkt sticka sockor den gången, men hade ännu inte lärt mig hur man stickar hälen.

Och här är dem, mina första (nästan) stickade vantar 😀 Och många fler hoppas jag att det ska bli 🙂 Garn brukar jag oftast köpa HÄR. Mycket att välja på och bra priser. Just nu har de dessutom utförsäljning på många olika garner.

 

Allt gott!

Kati

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply