Heminredning

Letar du efter en stor tavla?

Samarbete med Konstlagret

Letar du efter stora tavlor? Då kan jag tipsa dig om att kika in hos Konstlagret.

Något av det roligaste när det gäller att inreda sitt hem är vad man ska ha på väggarna tycker jag. Det är ju där man verkligen kan få fram sin egen stil och sätta sin personliga prägel på sitt hem. Vi har ju alla olika smak och det är ju det som är kul tycker jag. Jag tycker alltid att det är spännande att se vad folk har valt att sätta upp på väggarna i sina hem. Att lära känna dem lite mer genom deras val av inredning. Se en glimt av deras personlighet..

Man kan ju verkligen ändra ett rums karaktär mycket genom val av väggdekoration. Föreställ dig ett monokromt rum i gråtoner och en stor tavla som är målad i svartvitt men med färgsprakande detaljer…  Det blir ju onekligen ett blickfång och något som livar upp!

När det finns prisvärd konst som är enkel att köpa kan man ju variera sina väggdekorationer. Till våren kanske man vill ha pastelliga toner som för tankarna till en natur som åter vaknar till liv efter en lång vintersömn. Medan man på hösten kanske väljer murriga varma toner att omge sig med. Genom att byta tavla samtidigt som man byter gardiner så kan man ju enkelt få fram en helt annan känsla i rummet.

Hos Konstlagret kan du köpa unik konst till ett bra pris. Här finns oljemålningar, färgstarka tavlor och abstrakt konst. Det finns även akvareller, fotokonst och metal art. Något för alla smaker med andra ord 🙂 Kika gärna in hos dem för mer bilder och info.

 

Ha en fin dag!

Kati

*Sponsrat inlägg

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply