Home

Snygga posters till bra pris hos Desenio

I samarbete med Desenio

“Koden ”ALMIEL” ger 25% rabatt hos Desenio mellan 13-15 feb*Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar”

Art wall

Our livingroom 

 

Jag och barnen bor i ett litet hus byggt 1946 och jag har renoverat och fixat lite då och då. Målat och tapetserat. Jag försöker att göra det mesta själv. Nu senast blev jag akut sugen på att måla om i vardagsrummet, som har haft en ljusgrå tapet och en svart fondvägg under den tiden som vi har bott här, vilket är kanske åtta år eller nåt sånt. Så jag åkte och köpte ett par burkar blå färg och målade en vägg. Rummet fick genast en helt annan känsla. Dock saknades något, väggen var alltför tom. Jag hade haft ett par tavlor där, men de fick flytta till en annan plats och istället fixade jag i ordning en ny tavelvägg med snygga posters från Desenio. När jag skulle välja vilka prints jag ville ha därifrån satt jag en hel kväll och försökte bestämma mig. Det finns så mycket att välja på där! Jag mixade olika stilar, något som jag även gärna gör i andra sammanhang också 🙂 Jag fastnade direkt för planschen med fjärilar i vintage-stil. Till den valde jag en posterhängare i ek, det blev fint ihop tycker jag.  Ganska snabbt hade jag även bestämt mig för en botanisk plansch med rosa blommor. Sen var det lite svårare att välja, för det fanns så många som var fina. Jag älskar ju naturen, så ett naturmotiv var ganska givet. Till dessa tre valde jag att komplementera med något grafiskt och ett konstmotiv.  Hos Desenio finns ju även ramar. Jag valde att blanda olika metaller. Jag gillar verkligen koppar i inredning, så en kopparram blev det och en i guld och två i silver.

Ni har nu möjligheten att få 25 % rabatt på ert köp hos Desenio. Se texten längst upp i det här inlägget. Gäller 13-15 februari 2018 och gäller ej handpicked-/collaborationposters eller ramar. Koden hittar ni i texten längst upp.

tavelvägg

vackra fotoprints

photo gallery

Soffor IKEA

antika möbler

 

Önskar dig en fin dag!

Kati

 

No Comments

    Leave a Reply