Hudvård & smink

Min hudvård

Annonslänkar Jordklok, Happy Green och Bodystore 

God morgon 🙂 Hoppas allt är bra med dig.

Mina hudvårdsprodukter just nu

Jag tvättade mitt ansikte med Aleppotvål ett tag. Det funkade bra, och jag kommer säkert att göra det igen. Men det är kul att variera, och prova något annat ibland. Så just nu använder jag Rapsodines ansiktsrengöring och ansiktsvatten. Det är ekologisk och svenskt, baserat på rapsolja. Dessa doftar gott, men jag måste erkänna att jag helst inte vill ha parfymerade produkter till min ansiktsvård. Så det var en liten miss. Men jag gillar produkterna ändå.

 

På mornarna efter att jag tvättat ansiktet stryker jag på en dagkräm, som ju ska vara lite lättare så den går in i huden snabbare. Jag använde länge Weledas Calendula face cream och den är riktigt bra. De senaste månaderna har jag dock använt Änglamarks day cream. Jag har känslig hy i ansiktet och får lätt utslag av en del produkter. Men den här passar jättebra. Den innehåller ingen parfym och inga färgämnen.

 

Till natten får ansiktskrämen vara lite fetare. Just nu använder jag Zoya goes prettys Rosehip face balm. Zoya goes pretty är ett Bulgariskt märke, ekologiskt, raw och veganskt. Just den här krämen är för torr och mogen hy och innehåller nyponolja och sheasmör.

 

Allt gott! 

❤️

Kati

No Comments

    Leave a Reply