Livet

The mother, the daughter and the tree: part 6

Indiska

This is part 6 of  a photo series in which I will take photos of me, my daughter and this tree in the beginning of each month, to see how the three of us change during the year. You can read part 1 HERE , part 2 HERE. 

And part 3 here.

Part 4

Part 5

Mamman, dottern och trädet: del 6

I början av året sen startade jag en följetong här på almiel. Mamman, dottern och trädet. Vi tar bilder på mig och dottern vid samma träd, i början av varje månad och ser hur både vi och trädet förändras under året. Ett slags växaträd skulle man kunna kalla det, för i slutet av året kan man nog se hur dottern har växt. Första delen kan ni läsa HÄR och andra delen HÄR

Och del 3 finns att läsa på den här rosa länken 😀

Läs fjärde delen

Del 5

Hoppsan, redan 11 juni och vi har inte tagit våra växaträdsbilder 😀 Men bättre sent än aldrig 😀

Vilken sommar vi har haft! Från början av maj ända till igår har det varit varmt och torrt. Knappt en enda droppe regn och mellan +25-30 grader varmt. Måste erkänna att det har känts lite väl häftigt tidvis 😀 Lagom är bäst 🙂 Kan inte minnas att det har varit så här varmt och torrt så här länge under min tid i alla fall. Igår kväll började det åska och regna lite och idag är det inte riktigt lika varmt längre. Regnet var verkligen välkommet, det har varit skogsbränder på flera håll runt om i landet.

Vårt växaträd har blivit grönt och fint. Förra gången vi tog bilderna, i början av maj, var det fortfarande alldeles kalt och grått.

almielBig trees

Lindex barnkläder

Familjeblogg

 

Allt gott!

Kati

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply