Om mig

Fem fakta om mig

Go kväller 🙂 Jag läste i morse i nån blogg ett inlägg som hette fem fakta om mig. Och tänkte direkt att detta hakar jag på också 😃 Så, här kommer fem fakta om mig:

1. Jag är höjdrädd. Det spelar ingen roll hur fin utsikt det är, jag stannar helst på marken. Vi har ett utsiktstorn i vår stad. Den har tre våningar. Jag har nog aldrig varit upp till översta våningen. Jag har nog inte varit upp till våning två heller. Och ska jag vara riktigt ärlig så är jag inte ens säker på om jag har tagit mig upp till första våningen. Det kan hända att jag har det kanske en gång. För det mesta tar jag mig några trappsteg upp, sen tar det stopp.

2. Jag är en naturmänniska. Jag älskar att vara ute i naturen. Där tankar jag ny energi. Det är kul att åka på besök till nån storstad, men jag skulle inte vilja bo så. Jag har provat det. Jag har bott i London och Stockholm. Men jag längtade tillbaka hit till landet.

3. Jag gillar inte att vara framför kameran. Genom bland annat bloggandet har jag tvingats lära mig att vara på fel sida av kameran också ibland. Men bäst trivs jag bakom den. När jag ändå ibland hamnar framför kameran, vänder jag den gärna ryggen.

4. Jag är ensamstående mamma till tre barn. Jag har två pojkar och en flicka. Jag visste redan som barn att jag ville ha flera barn. Barnen är alltid viktigast för mig. De kommer alltid i första hand.

5. Jag har fått lön från Svensk Filmindustri. Jag var med som statist i 2010 års julkalender Hotell Gyllene knorren. I avsnitt 1. Jag berättade ju lite längre upp här att jag inte trivs framför kameran. Just det är en anledning till att jag åkte till Stockholm för att vara med i inspelningen av julkalendern. För att tänja på mina egna gränser. Ibland måste man göra saker som man kanske är lite rädd för. På så sätt växer man och blir mer trygg i sig själv.

Ja det var fem fakta om mig.

 

Allt gott!

Kati

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply