Clothes and style Damkläder Recept Sallad

En händelserik helg och havresallad

Masai

Dress from Masai bought second hand.

Vilken händelserik helg! På fredag åkte dottern till sin pappa för att vara där över helgen. Men på lördag morgon ringde hon och ville komma hem. När jag var och hämtade henne ringde min kompis S och frågade om vi ville följa med dem på en loppistur. Såklart vi ville! 😀 Loppisar är kul. Gillar att man kan hitta saker som man behöver och annars kanske skulle ha köpt nya. Bättre att återanvända sånt som faktiskt inte är trasigt och egentligen inte behöver slängas bort.

Jag gjorde en del fynd, bland annat den här klänningen från Masai. Jätteskön kvalitet nu på sommaren. Och älskar färgen 😀 Jag har den senaste tiden fastnat mer och mer för färgglada kläder. Har annars mest varit en tant svart eller grå 😀 Färg piggar ju faktiskt upp, man blir glad av färg. I alla fall jag 😀

Masai clothing

På vår loppistur i lördags kom vi på att vi skulle åka ner till Karlstad på söndag och gå på en stor bakluckeloppis som brukar vara nästan varje söndag nu på sommaren. Jag vaknade kl 04.30 på söndag morgon, och halv åtta åkte vi till min kompis. Tanken var att vi skulle ta min bil till Karlstad men att S skulle köra. Jag törs inte köra i en så stor stad 😀 Men vi bad först hennes man kolla oljan i min bil för säkerhets skull innan vi åkte. Det gjorde han, och han tittade på oljestickan med bekymrad min… Vågar inte berätta några detaljer om statusen på oljestickan, men hans kommentar var att den här bilen åker ni inte med till Karlstad.

Så vi tog deras bil.

Vi ville vara ute i god tid och vara framme när loppisen skulle börja. Och det var vi. Det var bara ett litet problem… Det var ingen loppis! Det hade varit Putte i parken, så ingen loppis där den här söndagen.. Åh nej! Vi som var så loppissugna… Jaja, vi fick planera om. Åkte och shoppade i affärer istället.

På hemvägen stannade vi vid en badstrand och flickorna badade.

Vi fick även höra nyheten att det härjade en stor skogsbrand inte så långt hemifrån. Otäckt! Den började i söndags och är fortfarande inte släckt nu på tisdag morgon.

Efter en helg med en massa onyttigheter slängde jag ihop en enkel sallad till lunch igår.

Mathavre sallad

 

Havresallad

Gurka

Tomat

Paprika

Rädisa

Rödlök

Mathavre

 

Önskar dig en fin dag!

Kati

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply