Clothes and style Damkläder Loppisfynd Loppisturer Resor och utflykter

Somrig shopping och loppistur

Innehåller annonslänkar

Another hot Summerday. Over +30° Celsius. Today me and a friend of mine went on a shopping and flea market trip with our daughters 🙂

Ännu en mycket varm dag med över 30 grader varmt. Min kompis S ringde och frågade om vi ville följa med på en shopping och loppistur. Så klart vi ville 🙂 Vi åkte först till Dollarstore i Torsby och fyndade vardagsartiklar som man alltid behöver, så som tops, bomullspads, städgrejer mm. Sen fortsatte vi till andra affärer.

En fika innan vi fortsatte vår tur vidare.Nästa stopp var en loppis. Vi älskar loppisar 😀 Min kompis fann en orange topp till mig för bara 5 kr. Bra pris 🙂 Hittade lite annat där också.

 

Top // Capribyxor

Nästa loppis var mitt ute i ingenstans. Lite svårt att hitta den. Byggnaden var fin, från 1859. Mörkt men mysigt inne där. Där gjorde vi dock inga fynd. Men fina kossor fanns det där utanför. Vi stod och beundrade dem ett tag innan hemfärd. Måste också säga vilken underbar uppfinning AC i bil är! Ute var det jobbigt varmt, men i bilen var det riktigt svalt och skönt.

Var lite sugen på de där blå köksstolarna.

Dotterns (till höger) topp HÄR // Leggings HÄR

 

Allt gott!

Kati

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply