Clothes and style Damkläder Smycken och accessoarer

Sagolika örhängen från Mine Güngör

I samarbete med Mine Güngör

blommiga kläder

Örhängen Mine Güngör // blus *Lindex // jeans *Gina Tricot // stövlar Palmroth original

 

Jag minns att jag redan som barn älskade fina smycken. Det brukade vara en marknad varje vår i närheten av vårt hem när jag växte upp, och oj så mycket fina smycken jag tyckte att de hade där. En gång minns jag att jag fick köpa ett halsband gjort av små bitar av snäckor tror jag att det var. Ljust ljust rosa.

Jag fick ta hål i öronen när jag var kanske runt sex-sju år. De första örhängena – läkörhängena som man skulle ha i några veckor fick man välja själv. Jag valde små ringar av silver. Sen dess har jag nästan alltid använt örhängen. Skaffade ett par hål till för kanske tio år sen. Nu har jag nästan alltid örhängen, på jobbet oftast små örhängen. När jag är ledig blir det ofta lite större örhängen.

Mine Güngör är en bildkonstnär som designar smycken och kläder i en vacker och nästan magisk stil. Allt är framställt i Finland och  så ekologiskt och etiskt som möjligt. Örhängena som jag har på mig på dessa bilder är designade av henne och gjorda av björk. Visst är de fina! Och fast de är så stora så väger de inte mycket alls, vilket är bra. De finns i flera färger och modeller.

stora örhängen

Även de små örhängena är designade av Mine Güngör. De är gjorda av spegelakryl och är nickelfria och finns i flera färger.

earrings

black jeans

Mine Güngör art

Mine Güngör finns även på Instagram och Facebook.

Palmroth shoes

Idag hade vi en härligt solig vårdag. Ja nu känns det faktiskt äntligen som vår, snön smälter och det droppar från taken. Underbart! 🙂 Och idag ställdes klockorna om till sommartid.

kläder online

 

Ta hand om dig!

Kati

*Inlägget innehåller adlinks

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply