Tips

Julklappstips

Samarbete CoolStuff

Hamburgerpress HÄR

Mindre än en månad till julafton och det börjar bli dags att fixa julklapparna 🙂 Jag gillar att hitta personliga julklappar som är nåt lite extra. Men ibland är det svårt att veta vart man ska leta. Här har jag samlat tio tips på personliga och användbara julklappar.

1. Hamburgerpress. Med den här är det enkelt att fixa till perfekta fyllda hamburgare utan kladd.

 

2. Trötta fötter som behöver massage, då passar kanske  DEN HÄR FOTMASSAGE-maskinen 🙂

 

3. Korvgrill. Grilla perfekta korvar varje gång och få samtidigt korvbröden värmda.

 

4. Världens minsta 1000-bitars pussel. Ett pussel som inte tar upp för mycket plats. Perfekt 🙂

 

5. Värmetofflor. Om man som jag har ständit kalla och frusna fötter är dessa en helt perfekt julklapp 🙂

 

6. Sushi Bazooka. Känner du någon som gillar sushi och som brukar göra sushi hemma? Då är detta rätt present för henne/honom 🙂 Med denna slipper man bök och trix med rullmatta när man ska göra maki-rullarna.

 

7. Pastamaskin. För pastaälskaren 🙂

 

8. Grönsakshackare. Fixa salladen på nolltid med denna smarta manick 🙂

 

9. Cornflakes dispenser. Känner du någon som alltid äter cornflakes till frukost? Då passar denna present bra. Snyggt och spillfritt med hotellkänsla 🙂

 

10. Julgransbelysning. Det värsta med att klä granen tycker jag är när man ska trassla ut julgransbelysningen. Med den här julgransbelysningen slipper du allt trassel! Med en fjärrkontroll kan man styra LED-julgransbelysningen i flera lika färger.

 

Dessa plus en mängd andra användbara och personliga julklappar kan du hitta hos CoolStuff. Kika gärna in där 🙂 Där finns även en rolig julklappsgenerator där man kan mata in mottagarens ålder och intressen så spottar generatorn ut en massa tips på passande julklappar 🙂

 

Önskar dig en fin dag!

Kati

 

No Comments

    Leave a Reply