Vardag

Fotopromenad med dottern

Annonslänk Babyshop

Ensam mamma blogg

Idag tog dottern och jag en fotopromenad 🙂 Hon var fotograf och tog en massa bilder. Det var kul att se hur roligt hon tyckte det var 🙂 Några bilder tog jag också naturligtvis.

Det har regnat nästan hela dagen, men när vi var ute var det uppehåll .

Makro fotografering

Ensamstående föräldrar blogg

Fotoblogg

Mum blogger

Leggings Molo

Dotterns leggings köpta HÄR för några år sen. Ett favoritmärke, så fantasifulla och färgglada barnkläder. Hmmm… undrar om man kan köpa dem i vuxenstorlek… 😀 Exakt dessa finns nog inte kvar, men en massa andra fina.

Earrings

Dessa örhängen är gamla. Minns inte vart jag köpt dem, det var nog minst tio år sen, säkert mer. Har nåt svagt minne av att det var när jag var till Karlstad och hälsade på min kompis Afërdita. Vi brukade alltid gå ut och gå i affärer på stan. Och äta pizza med tonfisk och blandad sås. Hon flyttade till södra Sverige för flera år sen. Saknar henne. Kanske skulle ta och skriva till henne. Va konstigt det är nuförtiden. Förr höll folk kontakt genom att ringa till varandra och prata i telefon. Nu skriver man, ofta via Messenger eller nåt. Det är inte ofta jag pratar i telefon med kompisar. Lite synd kanske.

Mammablogg

Ha en fin kväll!

Kati

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply