Damkläder Vardag

Fredag med snuva, stickning och mys

Annonslänkar  Bubbleroom, Adlibris och Pierre Robert

Idag har det känts som lördag hela dagen, fast det är fredag. Det beror nog på att skolorna hade studiedag och barnen var lediga så vi fick sova så länge vi ville i morse och behövde inte stressa iväg nånstans. Inte för att jag sov så värst länge ändå, jag gick upp vid halv åtta ändå och då hade jag redan varit vaken ett tag.

Jag är ju förkyld nu, började igår med att det stack i halsen och sen kom snuvan. Har försökt kurera mig med C-vitamin, färsk ingefära och vitlök.

Vi var och handlade ändå, köpte bland annat lite fredagsmys. Till kvällsmat gjorde jag makaronilåda och hade i extra mycket vitlök.

Topp HÄR // Jeansleggings HÄR

Jag hade för mig att stygnen på ryggen skulle tas bort idag, men det var igår. Kom på det i tid som tur var, så de är borta nu. Känns bättre på ryggen nu när inte stygnen skaver. Har dock inte provat att dra på mig vanliga jeans än, då de ju kommer att sitta precis på såret. Men dessa jeansleggings är perfekta nu. De är mjuka och väldigt stretchiga så de skaver inte.

Här är mitt senaste stick-projekt. Detta är det Isländska ullgarnet Lettlopi. Har inget mönster utan stickar och ser vad det blir. Det här garnet har jag köpt HÄR. Jag är så frusen av mig så jag har nästan alltid sockor över strumporna hemma 🙂 Dessa fina HÄR, dock var det flera år sen jag köpte dem.

Nu är det dags att plocka fram fredagsmyset och njuta av kvällen. Alla barnen hemma.

 

Allt gott!

Kati 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply