Vardag

Guldfeber SOCKOR

Annonslänkar Adlibris

Gomorgon 🙂 Hoppas allt är bra med dig. Verkar bli en fin och lagom varm dag idag. Solen skiner och morgonkaffet är uppdrucket.

Det var ett tag sen jag stickade eller virkade nåt nu. Vanligtvis brukar handarbetslusten infinna sig på hösten oh avta när det blir sommar. Men nu för kanske en vecka sen blev jag sugen på att sticka igen. Jag letade fram mina restgarner och stickade två par sockor. Hittade en beskrivning på sockor där hälen var riktigt lätt att göra.

Sen var mitt garn slut, men det var dock inte sticklusten 😀 Så jag beställde lite nytt garn. Ett senapsgult ullgarn. Av det stickar jag nu dessa sockor med DETTA MÖNSTER.

Här var det en annan typ av häl, men den var inte så svår heller. Så just nu har jag bara halva foten kvar att sticka av den första sockan.

Garnet jag stickar dessa med är 2 tr Gammelserie från Rauma i färgen Guldfeber 4905. Detta finns att beställa hos Garnr. Kan verkligen rekommendera Garnr, jag fick garnet dagen efter att jag hade beställt det.

Ett annat ställe som jag brukar beställa garn från är Adlibris. De har stor lagerrensning just nu, med jättebra priser HÄR. Jag beställde faktiskt ett till garn till nästa par sockor 🙂 Jag valde DETTA garn 🙂 I färgen Mocha sprinkle. Spännande.

Nu måste jag gå. Ha en bra dag 🙂

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply