Vardag

Matsmart

Innehåller adlinks

matsmart

Billig mat på nätet

Jisses så kallt det är igen! Bitande kalla vindar och snö som virvlade runt och piskade våra ansikten när vi var ut förut. Dottern har ju sportlov nu men det var inte direkt väder för en dag ute nu. Så vi var bara ut och handlade och postade en klänning från ebbe Kids som jag sålt på Tradera. Och så hämtade jag ut ett paket från Matsmart. Har beställt därifrån förut också, det är billigt och snabb leverans, jag beställde för ett par dagar sedan och idag fick jag det. Allt detta på bilden plus lite till gick bara på ca 200 kr. Så bekvämt att sitta hemma i soffan och i lugn och ro plocka i de varor man behöver i den virtuella shoppingkorgen. Och det bästa av allt – ingen kö i kassan! 😀  Och på Matsmart kan man verkligen göra fynd!

Matsmart minskar matsvinnet genom att de säljer mat som i många fall annars hade slängts bort. Orsakerna varierar, men beror ofta på överproduktion, förpackningsbyten och kort eller passerat bäst-före-datum. Jag kollade på datumen på allt som jag köpte, inget av dessa hade datum som hade gått ut. Så genom att handla på Matsmart bidrar man till att minska matsvinnet och därmed också till en bättre miljö.

Nu är det dags att ställa sig vid spisen, ikväll vankas det hemgjorda hamburgare & pommes frites. Då ska vi prova Pommesdressingen som var med i paketet från Matsmart. Dressingen kostade bara 10 kr! Den ska passa lika bra till pizza som till pommes, så det låter bra 😀

 

Allt gott!

Kati

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply