Vardag

Slippery when wet

And so Christmas is over. We spent Christmas eve at my mums. Today all roads have been really icy and slippery so me and my daughter left the car at home and took a walk instead. A light rain fell on the ice outdoor and made even walking diffucult.

 

Så var julen över för den här gången. Vi var hos min mamma och firade julafton igår. Min bror var också där. Först åt vi en massa god julmat och sen på eftermiddagen kom jultomten. Det här året kom dottern underfund med att tomten nog faktiskt var morbror 😃

Hela den här helgen har det varit väldigt halkigt ute, men idag var det nog den halkigaste dagen i mannaminne 🤤 SMHI hade gått ut med en klass 1- varning om blixthalka. Det var rena rama skridskobanan överallt ute! Så dottern och jag tog en promenad till min mamma på fika och lämnade bilen hemma. Men det var besvärlig att gå också, dottern halkade omkull tre gånger och jag slant iväg med benen ett par gånger men lyckades hålla mig på fötterna. Vi fick nästan krypa på vissa ställen..  hoppas på bättre väglag imorgon.

 

Allt gott!

Kati

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply