Vardag

Trevlig Midsommar!

Annons / Reklam för Cellbes

Gomorgon 🙂 Klockan är nio på morgonen och barnen sover. Bara jag vaken. Ja idag är det ju Midsommar, därför fick det bli en fin klänning här ovan. Den finns HÄR. Det är förresten REA där nu, massor av fina saker. Även heminredning.

Första sommarlovsveckan har gått fort. Vädret har varit fint, riktigt somrigt. Dock lite väl varmt för min smak 😀 Idag hotas det med +29 grader… Puh 😀 Jag är glad att vi har luftvärmepumpen i hallen, som blåser kallt nu när det är så varmt. Jag har inte på den hela tiden, bara då och då, när det blir alldeles för varmt här inne.

Ute i trädgården växer det ganska bra i mina odlingar. Jag gjorde ju ett litet mini-grönsaksland för några veckor sedan.Där växer jordgubbar, bönor, lök, tomat, piri piri, rödbetor och pumpa. De som ser piggast ut just nu är tomat och bönor. Får se hur det går, om det blir nåt ätbart av allt detta. Har även krukor som jag odlat grönsaker i. Bland annat morötter, purjolök och grönkål. Spännande 🙂 Inomhus i fönstren har jag körsbärstomater (Vilma bland annat), de är klara så där går jag och plockar titt som tätt.

Midsommarafton ja. En lite annorlunda Midsommar i år. Eller egentligen inte 😀 Vi har väl aldrig firat så himla mycket. Vi brukar äta gott, kanske hos min mamma, plocka blommor och göra en Midsommarkrans till dottern. I år blir vi hemma, inget besök hos mormor. God mat blir det dock.

Nu ska jag börja väcka dottern och kanske ta en till kopp kaffe.

 

Trevlig Midsommar!

❤️

Kati

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply