Vardag

Our weekend

Good evening 🙂 Hope you are fine. Here are some pictures of our weekend. 

 

Go kväller 🙂 Hoppas allt är bra med dig. Ja den här helgen innehöll marknad, karneval och promenader.

På fredag eftermiddag var jag och dottern ut på marknaden som besökte stan sen här helgen. Hon hoppade i hoppborg. Vi träffade på våra goda vänner som också var där med sina barn, så vi slog följe med dem.

Den här helgen var det också pappahelg för dottern. Så på lördag morgon kom hennes pappa med sin sambo och hennes son upp hit för att gå på marknaden. Så dottern följde med dem sen. På kvällen åkte jag ner och hämtade henne. Det var karnevalståg här på kvällen, så vi var ut och tittade på det. Mysigt.

Idag körde jag ner dottern till hennes pappa på förmiddagen. De skulle baka muffins och ha kalas för dottern som har fyllt år.

Så det blev en heldag i deras stad för mig igen. Åt en jättegod grekisk sallad på en pizzeria och passade på att gå på toa där 😃  Under eftermiddagen hann jag med två promenader på olika ställen. Jag hade naturligtvis min kamera med mig och passade på att fota lite. En del bilder ska jag skicka in till stock photography- sidorna. När det blev kväll hämtade jag dottern och vi åkte hem.

Ja, nu är det kväller och imorgon väntar nya äventyr 🙂 Blir nog en spännande dag.

 

Allt gott!

Kati

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply